Menu:

Brave Jump Oy:n tilaus-, maksu- ja toimitusehdot.

Sopimusehdot pdf-tiedostona löydät tästä

Voimassa 06.04.2008 alkaen.

Brave Jump Oy myy Suomessa Marstall-tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (jäljempänä kuluttaja), yrityksille ja organisaatioille omaan käyttöön (jäljempänä yritysasiakas) sekä yrityksille jälleenmyyntiin (jäljempänä jälleenmyyjä).

Jäljempänä seuraavat ehdot koskevat kuluttajia ja yritysasiakkaita. Jälleenmyyjien kanssa noudatamme erikseen tehtyjä sopimusehtoja.

Brave Jump Oy myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille kuluttajille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksensa ostosten tekemiseen. Helpointa on pistää isä tai äiti ostamaan tuotteet.

Tilaaminen
Ennen tilauksen tekoa on huomioitava seuraava:
Marstall-tuotteet on pakattu paperisäkkeihin (15 kg, 20 kg) tai suursäkkiin (750 kg). Pienin toimituserä on 400 kg EUR-lava (0,8m * 1,2m). Yksittäisiä tuotteita voitte hankkia jälleenmyyjiltämme, kimppatilauspisteiden kautta, varastomyynnistä ja esittelyautosta. Katso lisää kohdasta toimittaminen.

Voit tilata suoraan Brave Jump Oy:ltä soittamalla, sähköpostilla (suositeltavin tapa), tekstiviestillä tai lähettämällä kirjeen. Kimppatilauksissa tilaus tehdään KimppaVetäjälle soittamalla tai sähköpostilla. Voimassa olevat yhteystiedot löytyvät web-sivuiltamme.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa
a) kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.
b) yritysasiakkaana ilmoittaa yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y- tunnus sekä puhelinnnumero tai puhelinnumerot.

Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.

Brave Jump Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille ilman viranomaisten lainvoimaista määräystä.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen.

Hinnat
Brave Jump Oy:n myymien tuotteiden voimassa oleva hinnasto löytyy web-sivuiltamme. Hinnat on ilmoitettu vapaasti varastossamme ja hintoihin lisätään rahtikulut. Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (verokanta riippuu tuotteesta). Hinnastosta löytyy tiedot myös määräalennuksista.

Rahtihinnat ovat näkyvissä hinnastossa niihin tapauksiin, joissa rahti on kiinteähintainen. Osaan tilauksista etsitään edullisin toimitustapa ja rahdin hinta voi vaihdella tilauskohtaisesti.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, lähetämme tilausvahvistuksena laskun tilauksesta. Laskuun on eritelty tuotteiden ja rahdin hinta. Samalla ilmoitamme toimitusajan.

Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla. Jos tilaajalla ei ole sähköpostia koko ajan käytössä, voimme lähettää laskun oleelliset tiedot tekstiviestillä sähköpostin lisäksi. Jos sähköpostia ei ole ollenkaan käytettävissä, lähetämme laskun oleelliset tiedot tekstiviestillä ja paperilaskun perinteisellä postilla.

Toimitus
Marstall-tuotteet on pakattu paperisäkkeihin (15 kg, 20 kg) tai suursäkkiin (750 kg). Tuotteiden koosta ja pakkauksesta johtuen niiden toimittaminen irrallisena rahtina ei ole järkevää. Tästä syystä pienin toimituserä on 400 kg EUR-lava (0,8m * 1,2m). Lavalla on silloin esim. 20 kpl 20 kg säkkejä tai enemmän jos säkit ovat 15 kg.
EUR-lavalle voidaan maksimissaan laittaa säkkejä 780 kg saakka (=39 kpl 20 kg säkkejä tai enemmän jos mukana 15 kg säkkejä).

Lava voi sisältää vain yhtä tuotetta tai useampia erilaisia tuotteita vapaavalintaisessa suhteessa.

Yksittäisiä tuotteita voitte hankkia jälleenmyyjiltämme, kimppatilauspisteiden kautta, varastomyynnistä ja esittelyautosta.

Brave Jump Oy toimittaa lava-toimitukset keskimäärin 3-10 päivän toimitusajalla. Toimitusaikaan vaikuttaa maksuehdot, varastotilanne sekä rahdinkuljettajien työtilanne.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus ennen kuin se on ehditty toimittaa. Mikäli tilaus on ehditty toimittaa, katsomme yhdessä miten tilanteessa toimitaan.

Tavaroiden vastaanotto
Kun lähetys saapuu, on vastaanottajan tarkastettava lähetys huolellisesti. Ongelmakohdat on merkittävä rahtikirjaan kuljettajan läsnäollessa, tämä mahdollistaa asian jatkokäsittelyn. Ilmoitus täytyy tehdä myös Brave Jump Oy:lle, jotta yhdessä selvitämme miten tilanteessa menetellään.

Maksuehdot
Kuluttajien maksutapoina ovat toistaiseksi käteinen ja ennakkomaksu. Laskutus on mahdollista vakiintuneissa asiakassuhteissa, jotka harkitaan erikseen.

Yritysasiakkaiden maksutapoina ovat toistaiseksi käteinen, ennakkomaksu ja laskutus (7 pv netto). Laskutus on mahdollista vakiintuneissa asiakassuhteissa, jotka harkitaan erikseen.

Kimppatilauksissa asiakas maksaa joko suoraan Brave Jump Oy:lle (ehdot kuten edellä) tai KimppaVetäjälle noutaessaan tilauksen.

Reklamaatio
Tuotteen tai toimituksen virheellisyydestä pyydämme lähettämään reklamaation sähköpostilla tai kirjeitse. Voimassa olevat yhteystiedot web-sivuillamme.